De kop is eraf...
Door: Annelies
13 September 2005 | Suriname, Paramaribo
De eerste 2 dagen in het ziekenhuis zitten erop. Allereerst moet ik zeggen dat ik nu ik het wat beter heb gezien mijn oordeel weer moet veranderen. Het is een oud ziekenhuis, maar het valt wel mee met de brakkigheid. Eigenlijk vind ik het wel heel grappig. De verpleegkundigen zijn altijd perfect aangekleed met getailleerde jasjes en een kartonnen verpleeghoedje op hun hoofd gespeld. De OK is klein en veel 2e hands jassen e.d.. Maar het echo apparaat is daarentegen weer heel nieuw. De kennis is er wel, maar ze hebben wat minder middelen. Ik moet nog wel een beetje mn weg vinden hier. Het was deze dagen best rustig. Wel een aantal ok's meegekeken. Moet ook hier mijn draai nog vinden. In ieder geval zijn alle verpleegkundigen, de artsen en ok mensen heel aardig. Verder heb ik afgelopen zondag een superdag gehad. Lekker strand enzo en een helikoptervluchtje!
Verder vind ik paramaribo wel oke, maar word ik helemaal gek van dat gefluit en gesis van al die mannen op straat. Het lijkt wel of ze allemaal helemaal knettergek zijn...zo ongegeneerd roepen enzo, alsof je een hond bent, bleh!!!
Ik ga eens even kijken of ik nog ergens een zwembad op kan zoeken, tis weer errug warm!!
Liefs Annelies
13 September 2005 - 21:41
Pien:
Hai Lies, goed dat je het zo naar je zin hebt. Al veel dames zelf kunnen onderzoeken? Had je je haar trouwens nog gedeblondeerd van te voren of kunnen ze echt lekker geilen op je blonde haar? Dikke kus! -
14 September 2005 - 06:59
Mandy:
Tja, das bekend Lix, dat ze naar je fluiten en sissen. "Ey, schatje..." Ze zeggen dat je eraan went, maar of 2 maanden lang genoeg is om eraan te kunnen wennen...
Mooi dat het ziekenhuis meevalt en dat je leuke mensen om je heen hebt.
Doe is vertellen over dat helikoptervluchtje...! Een zin over zoiets cools? Moet een verhaaltje achter zitten! Toch?
Nou meis, heel veel succes en plezier. Hoop dat je snel wat 'drukker' gaat worden.
Dikke kus Mandy -
14 September 2005 - 07:41
Nicolien:
He liesje, leuk je eerste ziekenhuis verhalen!!! Supergrappig van die verpleging met kartonnen hoedjes, zouden ze hier ook moeten doen... Jammer van de irritante mannen, maar wacht maar... als je zo meemaakt tijdens een bevalling van hun kind dan piepen ze wel anders, dan zijn ze niet zo stoer meer. Trek je er niets van aan. Jij kan er toch ook niets aan doen dat je zo mooi bent! Geniet lekker van strand enz want het is hier echt herfst/winter als je terugkomt. En ik ben eerlijk gezegd ook wel benieuwd naar het heli verhaal. Dikke kus nien -
14 September 2005 - 11:43
Ik Ben Het Ruben E.:
Ik heb de 10 miljoen nog niet gewonnen dus een retourtje Paraharibo zit er nog niet in, met 25 eurie redt je het niet.
Viel spass. -
14 September 2005 - 13:58
Alet:
Gelukkig is ie wel gevallen op mij lot....ik kom eraannnnn -
14 September 2005 - 14:43
Anique:
Yo Ana-lize! Klinkt lekker daar? Heb je al veel kleine bruine baby'tjes gezien? En ook veel bruine big mama's? Houd ons op de hoogte van alle mooie verhalen. Ik wil wel iets meer weten van dat helikoptervluchtje... -
14 September 2005 - 20:42
Emily:
He Liesje, leuk dat je al meteen een foto geplaatst hebt. Hoe is je kamer? Zijn alle vier de muren helemaal af, of heb je de brakke kamer op de benden verdieping? Al mooie verhalen gehoord van je huisbaas? liefs -
15 September 2005 - 13:53
Ofke:
He Lies!
Nu al mooie verhalen, dat beloofd wat! Ik neem aan dat dat huis op de foto van jou is ;)
Heb je al wat aan je voorraad witte jassen gehad? En hoe zijn je huisgenoten?
Hou ons op de hoogte van al je spannende verhalen!
x, Ofke