Actie voor Congo!
Door: Annelies en Alette
19 December 2005 | Nederland, Amsterdam
Wij doen mee met de actie van 3 FM!
Wij eten 5 dagen vloeibaar voedsel (soep, yoghurt en sapjes) omdat we solidair zijn met de radio 3FM DJ’s.
Wat heeft u voor de kinderen van Congo over?
Steun onze actie en…
Stort uw bijdrage op rek nr 18 12 65 842
tnv. A. Sijbring
tav. Actie Congo.
Op zaterdag 24 december zal het verzamelde bedrag op het Neude overhandigd worden aan 3FM!!
Alvast bedankt!
Annelies Bakker en Alette Sijbring
20 December 2005 - 17:23
Tussenstand:
inmiddels zijn we al bijna 1,5 dag aan t soepen en sappen en hebben we het een beejte koud...
Even het dagmenu van Annelies van vandaag als indicatie:
- ontbijt: bakje magere yoghurt
- lunch: heldere tomatensoep, optimel drinkyoghurt
- diner: chinese tomatensoep
MMMMMMM!!!!!!!!!!!!
De sponsorbedragen beginnen langzaam binnen te komen, hopelijk zien we morgen nog meer bedragen die vandaag zijn gestort!!
Tot nu toe is de tussenstand 93,10 euro. Daar kan nog veel meer bij! Het moet namelijk wel een beetje leuk blijven voor ons!!
Dus, storten maar...en snel, want we gaan het zaterdag al aanbieden!!! Bedankt!!!!
Liefs Annelies en Alette -
20 December 2005 - 18:10
Luisteren Vanavond!:
Jaa, we zijn even langs het Glazen Huis gelopen en hebben Giel op de hoogte gesteld van onze actie, hij gaat ons vanavond na 10-en ergens bellen!! -
20 December 2005 - 21:20
Jolanda:
Hé Meiden!
Gave aktie joh, ik zal aan jullie denken. Heel veel succes en ik hoop dat jullie veel op zullen halen. Want wat hebben wij het eigenlijk goed hier hè... dan kunnen we toch wel iets afstaan aan die arme kindjes in Congo.
Liefs, Jolanda (nichtje van Annelies) -
21 December 2005 - 10:55
Maya (mama Van Annelies):
Ha lieverds,
Hoe gaat het vandaag? De derde dag is een lastige.
Ik vind het knap hoor en hoop echt dat het veel oplevert!
Toi, toi. -
21 December 2005 - 13:34
Hanneke K:
goed initiatief meiden! Ik heb jullie mail doorgestuurd en ga nu zelf geld naar jullie overmaken. Succes! liefs -
21 December 2005 - 20:29
Woensdag:
Het sponsorbedrag kruipt langzaam richting de 200 euro...superbedankt vast voor jullie steun, maar we hopen stiekem dat er nog wel meer bijkomt!!!
Even het menu voor vandaag doornemen:
ontbijt: bakje magere yoghurt en koffie
lunch: heldere groentesoep, optimel drinkyoghurt
diner: gazpacho uit blik (heel lekker!), verse sap van appie...
Allemaal supervloeibaar! Alet eet wel een gepureerde banaan door haar yoghurt maar die moet ook heel zwaar waterpoloen en anders zinkt ze naar de bodem...
Keep supporting us, we gaan door tot vrijdagnacht 0.00!! -
21 December 2005 - 20:54
Oscar:
Hey Annelies,
omdat Iduna nog niks had gestort, heb ik jullie toch maar even wat gesponsord. Suc6 nog de aankomende dagen.
Groetjes Oscar. -
22 December 2005 - 10:14
Sietske:
IK ga nu naar jullie overmaken! Ben trots op jullie! Succes nog! xx -
22 December 2005 - 14:51
Maaike:
hey Alet!
jezus, wat lees ik nou allemaal op deze site!! Vind het Super wat jullie doen. Dat wou ik iig ff kwijt. Maar dat je in parimaribo bent geweest echt top! Wist ik helemaal niks van, maarja kan ook niet overal van op de hoogte blijven natuurlijk als ik zelf ook niet in NL zit.
Nou meiden succes nog! Eventjes doorbijten nog ennuh ik zal eens wat overmaken naar jullie!
XXX -
22 December 2005 - 19:44
Tussenstand:
We hebben inmiddels al 267,50 binnen!!! En daarnaast zijn er nog veel beloftes gedaan en daarvan hopen we uiteraard ze inderdaad worden waargemaakt! Als je nog wil storten, dan kan dat natuurlijk. Het liefs via internet, want dan hebben we het er meteen op staan. Als dat niet lukt, laat ons dan weten hoeveel je hebt overgemaakt, dan kunnen we dat zaterdag voorschieten! Verder gaat het goed, we voelen ons allebei wel een beetje slapjes en hebben vooral 's avonds wel echt rommelende maagjes. Menu is niet zo interessant, want is idem aan gister en eergister. Nog iets meer dan 27 uur!! En morgenavond geven Ruben en Jeroen hier een feestje, dus dan hopen we ook nog een deel van de buit binnen te slepen...
Bedankt iedereen die ons tot nu toe heeft gesponsord, echt supertof! -
22 December 2005 - 19:45
Bedankt iedereen die ons tot nu toe heeft gesponsord, echt supertof! -
23 December 2005 - 15:58
Gerard Zandbergen (Iduna):
Lieve meiden,
Ik ben trots jullie. Bij deze maak ik geld over.
(Ps: krijg ik nu een dikke zoen van je, Annelies??). -
24 December 2005 - 14:52
Alette:
Het was gisteravond dan eindelijk zover, we mochten weer wat vast voedsel eten! Heerlijk broodje met geitenkaas gegeten en een flensje met chocoladesaus! Maar het belangrijkste nieuws van vandaag is dat we maar liefst 675 euro konden aanbieden aan 3FM!! Wat een ontzettend veel geld!! Al het geld wat nu nog binnen komt op mijn rekening storten we gewoon later op de 3fm rekening! Iedereen die ons, 3FM en uiteindelijke natuurlijk Congo heeft gesteund, hartstikke bedankt! Hele fijne kerstdagen!,
Dikke kus Alette -
24 December 2005 - 15:31
Marijke Van Der Vaart:
Annelies en Alette, een goede actie. het kan niet ongemerkt blijven dat jullie zo dicht bij het Neude wonen. Ik ben wel een beetje laat, maar ik denk dat het geld wel terecht komt. Maak het nu over per internetbankier. -
26 December 2005 - 09:38
Foto's!!:
De foto's van het aanbieden staan erop!! -
31 December 2005 - 13:54
Nicolien:
Hihi, wat een coole foto's! Leuk dat het zo'n succes is geweest!! En nu weer heerlijk eten met alle feestdagen... eet smakelijk!! -
13 Januari 2006 - 16:02
Tessa:
Pinda's WAT EEN TOFFE FOTO's!!!
Haha, ik herkende Annelies bijna niet!
Erg tof!
EN NOGMAALS ONWIJS BEDANKT VOOR HET PAKKET!
(hebben jullie het kaartje al gehad?)