Bijna weg! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van anneliesenalette - WaarBenJij.nu Bijna weg! - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van anneliesenalette - WaarBenJij.nu

Bijna weg!

Door: Annelies

Blijf op de hoogte en volg

07 November 2005 | Suriname, Paramaribo

Hallo allemaal!
Morgen vlieg ik naar huis, dus bij deze op t nippertje nog een laatste stukje van mij op de site. De afgelopen 2 weken waren rustig en gezellig. Vorig weekend zijn we met z'n drietjes, wij en Coen, onze buurjongen, naar een bungalow gefietst aan de surinamerivier, 4 uur fietsen in de hitte! Daar hebben we heerlijk gerelaxed. Bungalow was luxe en we hadden een privestrandje, helaas met piranha's maar dat mocht de pret niet drukken. Afgelopen week was voor mij ietsje minder, want ik heb woensdag koorts gekregen en was daar behoorlijk ziek van. En als toegift kreeg ik gister ook nog een 'rash', dus overal rode plekjes op mn lichaam die er vandaag nog verschrikkelijker uit zien. De vraag is daarom: Dengue or no dengue. Toevallig heb ik me net bij de poli van de internist tussen weten te piepen en hij acht dengue onwaarschijnlijk, maar niet uitgesloten. Hij denkt eerder aan een gewone virusinfectie. Gelukkig! Ik hoop dat ik woensdag wel weer met mn bruine teint ipv mn roodgestippelde teint op schiphol aankom!
Ik ga zo nog maar op souvenir-jacht, en dan rustig mn koffer inpakken! Ik zie jullie hopelijk snel weer!
Liefs Annelies

• 07 November 2005 - 15:32

Mandy:

mijn hemel! ik had hier een heel verhaal getikt en daarna op 'plaats reactie' geklikt en toen was alles weg!

Overnieuw dan maar, maar wel wat korter...
    weet niet of je dit nog leest, maar ik wens je in ieder geval een hele goede reis! Ik ga morgen op vakantie. Samen met Kil naar Egypte again.Luxe 5 sterrending, maar ach, jij bent toch niet meer jaloers te krijgen na zo'n reis! Nou meis, hoop dat je snel beter en plekvrij bent. Tot gauw! Dikke kus Mandy

• 07 November 2005 - 20:07

Wieteke:

Tot gauw Liesje!! gezellig dat je thuiskomt, ik ben benieuwd naar al je verhalen en foto's, en je rash natuurlijk! Goede reis en ik zie je op de voorstraat! Kus Wiet

• 08 November 2005 - 14:58

Nicolien:

He gestippeld liesje, balen zeg.Ik hoop dat ik je uitslag niet meer te zien krijg en je weer helemaal beter bent als je terug bent. Ben je het weekend al in utrecht? Goeie reis en tot snel!!
    En hoe is het met alet?? Wel blijven schrijven hoor,ook als liesje weer terug is.

• 12 November 2005 - 16:36

Anne:

Alet, hou je het nog wel een beetje vol in je eentje? Annelies is weer in Utrecht aangekomen, ze is een halve neger geworden in vergelijking met onze witte huiden! Geniet nog even van je laatste dagen en kom dan maar weer gezellig terug...kus anne