Nog 9 dagen...
30 Augustus 2005 | Nederland, Utrecht
Over 9 dagen vlieg ik, Annelies, naar Paramaribo en 2 weken later vertrekt Alette!
Aangezien zo'n site maken zo is gepiept, lijkt ons dit de ideale manier om onze verhalen en foto's kwijt te kunnen!
Tot in cyberspace dan maar!
Liefs A&A
01 September 2005 - 11:41
Madelien:
Yeah! de eerste reactie is van mij!!!!
Superveel plezier jullie twee, maak er een mooi feestje van. Ik gok dat zulks moet lukken,
liefs Madelien -
02 September 2005 - 16:03
Sietske:
Ha meiden!Gaat vast goed komen daar in suriname met jullie! idd erg handig zo'n site kunnen jullie ons mooi op de hoogte houden van de mooie verhalen! veel plezier alvast! liefs -
05 September 2005 - 13:00
Kees En Mieke:
We gaan het allemaal volgen! Foto's zijn we dol op!
En....optijd boeken voor het thuiskomst feestje!
De FeestKees. -
07 September 2005 - 07:07
Mandy:
jeetje wat gaaf he, zo'n site! Supercool.
Nou meis, nog 1 daggie en dan ist zover. heel spannend! Ik houd deze site zeker in de gaten komende 2 maandjes!
Dikke oliekus,
Mandy -
08 September 2005 - 14:41
Anique:
nou, laat maar komen die verhalen. En veel foto's (ik weet wat een pokke werk dat is) Tot slot een opwarm gedichtje:
Er waren eens 2 meisjes
Die zochten hun paradijsjes
Het waren alette en Annelies
van een leuk avontuur waren zij niet vies
Ze vonden Suriname
Wat een plek voor een dame!
Beide een wild dier
Ik zou zeggen veel plezier!!
xxxxx -
08 September 2005 - 17:08
Alette:
Ha liesje,
Ben zo benieuwd hoe het daar is!! Wil nu ook heel graag weg....Dat lijk van Emily en mij is nu toch al bijna leeg...Als je wil skypen, hoor ik het wel!! Dikke kus! -
09 September 2005 - 07:37
Nicolien:
Heee liesje!!! Hoe is het daar?? Wij zijn allemaal heel beneiuwd en alette waarschijnlijk nog het meest! Ben je al in het ziekenhuis geweest of ga je maandag pas? Hoe is je kamer? Hoe zijn de mensen? Wat voor weer is het? Wat ga je dit weekend allemaal beleven? Zoals je merkt zit ik vol vragen en wacht met smart op je eerste berichtje vanuit Paramaribo...
Dikke ksu kus uit Utrecht van Nicolien